Työvaatteet                     Turvakengät

Stihl

Käytännölliset vaatteet vapaa-aikaan ja työntekoon. Esimerkkeinä tekniset alusasut ja todella mukavat RAINTEC ulkoiluvaatteet. On tärkeää valita oikeat vaatteet oikeisiin olosuhteisiin.

 

Husqvarna

Kun työtä ei voi siirtää aurinkoiseen päivään, tarvitaan luotettavia sadevaatteita. Husqvarnan sadevaatteet on valmistettu kestävästä nailonista ja PU/PVC-muovista, ja niissä on tuuletusverkko ja vedenpitävät, hitsatut saumat. 

Kaikki sujuu helpommin mukavissa vaatteissa. Vapaa-ajan vaatteemme sopivat niin työhön kuin vapaa-aikaan. Materiaalit ovat mukavia ja tarjoavat paljon liikkumavaraa.

 

Gobalt Gear

Cobalt Gear- työvaatteet ovat vahvistettu Corduralla joka kestää poikkeuksellista kulutusta.

 

L.Brador

L.Brador – tyylikkäitä työvaatteita  ja yksi markkinoiden innovatiivisin ja laajin valikoima työhousuja. Kehitetty vastaamaan niitä toivomuksia ja korkealle asetettuja vaatimuksia, joita kohdataan teollisuus- ja rakennusalalla joka päivä.

 

Helly Hansen

Helly Hansen edustaa norjalaista asiantuntemusta. Helly Hansenin osaamista ovat korkealaatuiset, suojaavat vaatteet ja varusteet.

Erittäin tärkeät suojavarusteet työmailla on turvakengät,  jotka soveltuvat vaativaan ammattikäyttöön. Turvakengät on tarkoitettu erityisesti rakennustyömaille tai paikkoihin, joissa loukkaantumisriski on suuri. Kengän alumiinikärki suojaa jalkaterää ja varpaita putoavilta esineiltä. Teräsvälipohjalla varustetut jalkineet suojaavat pohjan läpi tunkeutuvia nauloja ja muita teräviä esineitä vastaan. Jalkaa tukeva kenkä vähentää jalan lihasten väsymistä sekä ennaltaehkäisee selkäkipuja. Turvakengät ovat painoltaan kevyitä suojauksestaan huolimatta ja näin ollen päivittäinen käyttömukavuus tulee saavutettua.

Valikoimassamme on matala- ja korkeavartisia turvajalkineita erilaisilla turvaluokituksilla varustettuina, niin miehille kuin naisille. Kokoja ja värejäkin löytyy.

Suojaa omat ja työntekijöidesi varpaat hankkimalla juuri oikeankokoiset ja -malliset turvajalkineet.

Jalas

Sadan vuoden kokemus tarkoittaa paneutumista paljon muuhunkin kuin suojautumiseen putoavilta esineiltä, teräviltä viilloilta tai erilaisilta lämpötiloilta. Turvajalkineiden tulee olla myös mukavat jalassa, kevyet ja hyvää ryhtiä tukevat, jotta niitä voi käyttää koko päivän kehoa kuormittamatta.