Autoilu

Varaosat

Varaosat autoon kuin autoon! Varasto-ohjelmastamme löytyy laaja yli 80 000 tuotteen valikoima henkilö- ja pakettiautojen varaosia. Tarjontamme on suunniteltu suomalaisen autokannan ja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. 

Edustamiemme valmistajien tuotteet ovat laadultaan alkuperäistä vastaavia merkkiosia. Lisäksi valikoimastamme löytyy edullinen vaihtoehto vanhempaan kalustoon, joka täyttää tuotteille asetetut laatuvaatimukset ja on takuulla luotettavaa laatua.

Miksi valita Fixus-ketju sinunkin autosi asiantuntijaksi?

1. Asiakkaidemme tarpeet kattava valikoima
Sitoudumme tarjoamaan autoilijoiden käyttöön kattavan ja laajan valikoiman laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja autojen varaosia, tarvikkeita, lisävarusteita, työkaluja ja autonhoitotuotteita. Varaosapalvelumme kattaa kaikki merkit ja automallit.

2. Valttina saatavuus
Pidämme yllä korkeaa palvelutasoa, jonka ansiosta tuotteet ovat nopeasti kuluttajan saatavilla missä päin Suomea tahansa. Tässä onnistumme vahvan varaston, pitkälle vietyjen tilausjärjestelmien ja saumattoman logistiikan avulla.

3. Ketjun kattavuus
Fixus-ketjussa on helppo asioida, sillä palvelemme jo yli 400 toimipisteessä ympäri Suomea. Lisäksi tuotteet, liikkeet ja huoltokorjaamopalvelut löytyvät kätevästi näiltä sivuiltamme.

4. Palveluasenne
Vastaamme asiakkaidemme asettamiin haasteisiin reippaasti ja tehokkaasti. Pyrimme toiminnassamme suoriutumaan jokaisesta palvelutehtävästä kerralla ja oikein. Otamme vastaan palautetta tarjoamastamme palvelusta ja kehitämme toimintaamme haluttuun suuntaan.

Hitsaus

Valikoimastamme löytyy hitsausalan markkinajohtavien valmistajien tuotteet kuten Kemppi, Elga ja Airliquide.

  • Hitsauskoneet
  • Hitsauskaasut
  • Lisäaineet
  • Varusteet
  • Hitsausapulaitteet

 

Käsi- ja sähkötyökalut

Milwaukee

Laatu on tärkein prioriteettimme. Alkaen sähkötyökalun ammattikäyttäjän tarpeiden ymmärtämisestä, laatu muodostuu ylivoimaisten tuotteiden, komponenttien ja prosessien suunnittelusta ja jatkuu korkeatasoisten materiaalien ja tarvikkeiden käytön muodossa.

HIKOKI

Kestävät ja tehokkaat sähkö- ja akkutyökalut ammattikäyttöön. HIKOKI-työkalut on suunniteltu vaativaan käyttöön. Tuotevalikoimamme sähkö- ja akkutyökaluista tarvikkeisiin kattaa ammattilaisen tarpeet.

AmPro

Ampro tarjoaa vertaansa vailla olevia käsityökaluja rakentamiseen sekä niiden varastointiin. Laajassa tuote­valikoimassa on mm. mutteri­vääntimiä, avaimia, maali­ruiskuja ja tärkeitä työkaluvaunuja työvälineiden säilyttämiseen. Työvälineet ovat valmistettu tiukimpien standardien ja laatu­vaatimusten mukaisesti. Vuosikymmenten kokemus ja asiantuntemus on tuonut Amprolle kiitoksia ympäri maailman, ja tuotteet tunnetaan erityisesti niiden laadusta, tarkkuudesta ja luotetta­vuudesta. Yksi osoitus tuotteiden luotetta­vuudesta on Ampron työkalu­sarjoille myöntämä ikuinen takuu.

Gedore Boxo

Kunnon työkalut tekevät työstä turvallisempaa ja helpompaa. Varastostamme löytyy kestävät ja luotettavat käsityökalut niin ammattilaiselle kuin tee-se-itse -miehelle.
Valikoimassamme Gedore- ja Boxo-työkalut vaunuohjelmastamme.

Nilfisk

Valikoimastamme löytyvät Nilfisk-tuotteet kuluttajille ja Nilfisk Alto-tuotteet ammattilaisille.

 

Autonhoito­­­tuotteet

Presco

Presco on tunnettu ammattilaiskemikaalien ja tarvikkeiden, sekä laitteiden maahantuojana ja kouluttajana. Prescon tarjoamat kemikaalit ja tuotteet soveltuvat myös vaativille kuluttajille, jotka haluavat tehdä laadukkaan työnsä paremmin ja helpommalla.

Autoglym

Palkitut Autoglym-tuotteet ovat uudistaneet koko toimialaa jo yli 50 vuoden ajan. Tuotteet kehitetään yhteistyössä johtavien autonvalmistajien ja kilpatallien kanssa, jotta saat vain parasta autosi pintojen puhdistukseen, kiillottamiseen ja suojaamiseen. Yli 40 automerkkiä suosittelee Autoglym-tuotteita – ja käyttää niitä autojensa viimeistelyyn.

 

Maalit ja maalaus­­kemikaalit

Märkämaalaustuotteita valmistava Mipa SE on saksalainen vuonna 1948 Paul Mittermayerin perustama perheyritys. Mipan tuotteet muodostavat kokonaisratkaisun pinnoitusprosessin jokaiseen vaiheeseen ajoneuvo- ja teollisuusmaalauksessa sekä sisustusmaalauksessa ja puunsuojauksessa. Tuotteisto tarjoaa lukuisia korkealaatuisia värivaihtoehtoja ja erilaisia kiiltoasteita, jotka saadaan aikaiseksi käyttämällä sekoitus- tai sävytysjärjestelmiä.

Valikoimastamme löytyvät niin Mipan pohja- ja hiomamaalit, kitit, apuaineet, sprayt, tarvikkeet kuin pintamaalitkin.

 

Voiteluaineet ja -rasvat

Auton voiteluöljyt ovat nykyisin tarkasti moottori- ja vaihteistotyypeittäin vaihtuvia kemikaaleja, ja valikoimistamme löytyvät oikeat öljyt autoon kuin autoon. Voiteluaineiden lisäksi saksalainen Liqui Moly valmistaa täydellistä linjaa nykyaikaisia lisäaineita. Myös King-tuoteperheestä löytyvät korkealaatuiset voiteluaineet auto-, moottoripyörä- ja venekäyttöön.

 

Kemikaalit

Tarjoamme korkealaatuiset autokemikaalit niin vaativalle kuluttajalle, kuin alan ammattilaisillekin. Olipa kyse auton ulkoisesta ehostuksesta tai korjaamon suorittamasta vaativasta huoltotoimenpiteestä. Nykyaikaiset autokemikaalit ovat oleellinen osa auton teknistä ylläpitoa, ja esimerkiksi oikealla voiteluöljyllä sekä säännöllisesti käytetyillä lisäaineilla varmistetaan moottorin virheetön toiminta. Kaikki myymämme kemikaalit on rekisteröity ja hyväksytetty kemikaalien valvonnasta vastaavilla kotimaisilla viranomaisilla.

 

 

Liimat, liima- ja tiivistemassat sekä lukitteet

Sikaflex-liimat ovat kaikkien kuluttajien tuntema merkki laadusta. Liimamassojen lisäksi valikoimistamme löytyvät niin pienkorjaukseen tarvittavat pikaliimat, auton korin osien kiinnitysliimat kuin rakennuspuolen tiivistemassatkin. 3M-lukitteet ja pikaliimat kiinnittävät luotettavasti tärinälle alttiit liitokset sekä liimaavat hankalatkin materiaalit.